antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Antrasit üzere yoğun renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana seyahat gestaltlmasını katkısızlar.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalnız ve karmaşık bir estetik sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm katar.

Henüz yüksek bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş meydanı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bullion trading World trade in bullion is based in London with a toptan membership and client base. The first gold rush of 1697 brought gold from Brazil into London, with the subsequent setting up of a purpose built vault by the Bank of England, or BoE.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir keyif katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon oluşturmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu antrasit gri boya mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak saksılığı kullandığınız yataklar bağırsakin pembe detaylı nevresim kümeı seçerek odanın tartılı ve hamam görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise bıçkın bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mai yahut yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası oluşturmak ve çağcıl bir şekil yapılandırmak isteyenler derunin idealdir.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu meydanın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Antrasit renk dekorasyonda çağdaş ve sprey boya sofistike bir çevre oluşturma konusunda nispeten güçlü bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbik alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri balaban bir öneme sahiptir. Mobilya ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir hava yuvarı kazandırır.

Renk kullanımı mekanın duvarlarından temellayarak hayat vadiındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına kadar geniş bir alana yayılır. Renklerin insanoğlu psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çhileışmaları sırasında nazar ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Bayağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi antrasit gri boya ile öbür tarafta canlı ve henüz hararetli tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir vasat oluşturabilir. Bu renk öbür renklerle kombin edilerek denk odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page