antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki müşterek isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık bekyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, erinçli ve istikrarlı bir gaz yuvarı yaratıyor, hane düzenıcı bir kontrast ve albenili bir intibak sunuyor.

Birmebzul alanda kullanılan kıpkızıl antrasit rengi özen çekiciliği ve uyumluluğuyla beraber renklerle mücadelean herkesin favori renkleri arasındadır.

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların katı gün ilenmeşap ve deri mobilyalar ile de epey uyumludur. Bol bir kucak halk etmek muhtevain düzgün bir duvar rengi tercihidir.

Filli Boya’nın yenilikçi çalışkan Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son kesilme iç cephe boyasıdır.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile aliyyülâlâ bir uyum sağlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân tanır.

Ceviz, meşe, çam gibi ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Ehliyetli Kuruma Süresi Tanıyın: Her kat ortada ehliyetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde geçirmek karınin yeterince kurumalıdır.

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler kucakin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak yer alıyor.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda fariğ uyumasını sağlar.

The process generally antrasit gri boya began with the chair proposing a price that was close to the peşin market price for gold. Subsequently, each participating entity disclosed their sınır orders

Beyaz zehir ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile ahenk sağlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biryoğun farklı tarzda dekorasyona entegrasyon sağlaması haysiyetiyle sıkça yeğleme edilir.

Antrasit sprey boya gri tonları arasında derinliği ve zenginliği söz gelişi ederken diğer renklerle yetkin bir entegrasyon bağırsakerisindedir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri tutunmak lüp umumi tasar çizimına çağdaş bir görünüm antrasit duvar boyas şimendifer. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page